Новорічний макіяж 2021

Новорічний макіяж 2021

Свято Нового року — це, мабуть, найочікуваніший та улюблений усіма день року, а також відмінний привід створити неповторний образ. І ось вбрання вже готове, продумана зачіска, залишається приділити час макіяжу. Оскільки ми будемо зустрічати рік Білого Металевого Бика, то на перші позиції виходять металеві блискучі відтінки, а гамма кольорів — пісочні, коричневі тони, бронза, теракот і персиковий.

Отже, що ж потрібно зробити, щоб отримати не тільки святковий настрій, але й бездоганний вигляд.

Правила досконалого тону нашої шкіри

Щоб тон обличчя був рівним, перш ніж нанести тональний засіб, дбайливо очистіть шкіру та нанесіть крем. Потім оберіть базу під макіяж, щоб приховати пори та замаскувати недоліки, надати сяючий вигляд або навпаки отримати матовий оксамитовий ефект. Добре зарекомендували себе ВВ і СС креми, які успішно поєднують в собі властивості догляду та декору, адаптуються до тону шкіри і тримаються максимально довго, тож з ними можна бути впевненою в своєму зовнішньому вигляді, а це дуже важливо для активного відпочинку, що триватиме до ранку.

Пудра також допоможе подовжити життя святкового мейкапу, вона надійно фіксує макіяж.

Ну, і звичайно ж, бронзери та рум'яна. Саме вони надають рельєф, моделюють форму обличчя.

Ці очі навпроти

 

Для очей актуальні всі відтінки з ефектом металік, сяючі або шіммерні. Зверніть увагу на палетки тіней для повік, в яких представлені відповідні відтінки, це дуже зручно. На зовнішньому куточку ока можна прикріпити великі блискітки, і навіть це не буде занадто, адже потрібно виглядати блискуче в усіх сенсах цього слова!

Щоб акцентувати очі, використовуйте перевірений прийом — намалюйте лайнером стрілку, класичну чорну або яскраву кольорову, яка підтримає загальну колірну гамму макіяжу.

Обираючи туш для вій надайте перевагу варіантам, що додають об'єм. Також можна використовувати накладні вії, це зробить погляд глибоким.

І, нарешті брови. Оскільки зараз в моді природність досить лише трохи підкреслити їх, уникаючи чітких промальованих ліній та укласти гелем.

Сміливо та яскраво

Макіяж губ, як фінішний етап нашого образу залежить від загального задуму, і якщо раніше виділяли щось одне — очі або губи, то зараз тенденції змінилися і вже не вважається моветоном підкреслити і те, і інше, головне — грамотне поєднання, і тоді ніхто не назве такий макіяж недоречним. Тому рекомендація для новорічної ночі 2021 — яскраві та виразні губи, нафарбовані помадою або блиском.

Втілюйте в життя найнеймовірніші б'юті-образи, на які Ви не наважувалися в сірі будні, адже новорічна ніч — це особливий час, коли можливо все!