Як створити святкову зачіску самостійно?

Як створити святкову зачіску самостійно?

Новорічні свята — це не тільки ніч 31 грудня, весь січень занурює нас в особливу атмосферу. Зустрічі з друзями та рідними, веселі вечірки, гарний макіяж, сукня, парфуми .... А як же зачіска? Якщо врахувати поради фахівців, то впоратися з цим завданням самостійно цілком під силу кожній з нас.

Підготовчий етап

Для початку підготуємо волосся, а для цього необхідно його добре вимити, саме очищення є основою гарної укладки, тому що на брудному волоссі нічого не вийде, скільки б зусиль Ви не доклали. Нанесіть шампунь двічі, щоб освіжити не тільки локони, але й шкіру голови, прибрати жир і залишки засобів для укладки. Зберегти об'єм і свіжість прикореневої зони допоможе сухий шампунь, нанесений на чисте волосся, цей прийом добре працює для довготривалої укладки.

Вибір зачіски

Від того яку укладку Ви вирішите зробити залежить і вибір засобів, які потрібно застосувати. Якщо хочете залишити волосся розпущеним або укласти локони, необхідно ущільнити їх по всій довжині, для цього скористайтеся спеціальним спреєм, він додасть пишність та пружність. Можна також застосувати плойку з насадкою гофре, обробивши зону біля коренів.

Для створення пучків необхідно нанести засіб для об'єму, висушити волосся феном і зібрати в хвіст, укласти його, потім зафіксувати пасма за допомогою подовжених шпильок.

А для високого або низького хвоста потрібні лише гель для волосся, який створить ідеальну дзеркальну гладкість і декілька хвилин Вашого часу. Зачешіть волосся назад і закріпіть хвіст, і ось, все готово.

Коротку стрижку теж можна подати по-новому — виділіть пасма текстуруючим спреєм і надайте бажану форму. А волоссю середньої довжини підійде модна легка недбалість або м'які локони.

Для збереження форми будь-яку зачіску необхідно зафіксувати лаком, а ось тут головне знати міру та не перестаратися — укладка повинна виглядати природно, бути живою та пластичною.

Створення колірних акцентів

Якщо Ви хочете поекспериментувати з образом, зверніть увагу на тонуючі засоби, з їх допомогою можна легко отримати яскравий відтінок, який потішить пару тижнів, а потім змиється без сліду, повернувши Вам звичний вигляд. Звичайно, найкраще це працює на світлому волоссі, створюючи найнеймовірніші поєднання, ну а на темному посилить глибину кольору і додасть блиск. А якщо зважилися на кардинальну зміну іміджу, то початок нового року — це гарна нагода, зробити те, про що давно мріяли.

Звичайно ж обираючи варіант зачіски необхідно враховувати, як вона буде поєднуватися з одягом — все повинно виглядати гармонійно, створюючи святковий настрій

Щасливого Нового року!