Ідеї подарунків до 8 березня

Ідеї подарунків до 8 березня

У більшості представниць прекрасної статі початок весни асоціюється зі святом 8 березня. А так як це свято, то потрібно вибирати та дарувати подарунки. Незмінною популярністю, як презент, користуються косметичні та парфумерні засоби. Головне у виборі подарунка — знати вподобання ваших близьких. Що ж можна підібрати серед величезного асортименту? Давайте разом розглянемо варіанти.

Для юних принцес

Дочки прагнуть наслідувати своїх мам і в цьому їм допоможе дитяча косметика: блиски для губ з приємним смаком, запашна вода та нешкідливі лаки для нігтів. За допомогою чепурних заколок, оригінальних резинок та обручів можна створити святкову, а потім і повсякденне зачіску. Кишенькове люстерко послужливо покаже перетворену господиню. А для зберігання всіх "скарбів" можна підібрати косметичку. У цей день дарують не тільки аксесуари та косметику, але і безліч солодощів, а наслідки — карієс. Допомогти уникнути цих неприємностей може незвичайна зубна щітка з пісочним годинником і зубна паста на будь-який смак.

Для милих дам

Ідеї косметичних подарунків можуть бути найрізноманітнішими. Навіть якщо Ви не знаєте яким засобам віддається перевага — безпрограшний варіант туш для вій. Гарним доповненням до туші стануть тіні для повік.

Завжди актуальна косметика по догляду. Крем для обличчя можна вибрати орієнтуючись на вік і тип шкіри. Не обійтись і без модних засобів: патчів, масок, сироваток та містів, котрі повинні бути в арсеналі кожної сучасної красуні.

Гелі для душу, лосьйони, креми та маски для рук і ніг — засоби по догляду за тілом завжди були надзвичайно корисним подарунком.

Дуже виручать в такий день готові набори для догляду за волоссям. Ви не помилитеся, якщо виберете косметику для всіх типів волосся.

Дамі будь-якого віку стане в нагоді набір для манікюру та педикюру, навіть якщо вона регулярно відвідує майстра.

Парфумерія завжди була та буде найбажанішим подарунком будь це парфуми, парфумована або туалетна вода.

Ви довго вибирали, але так і не ризикнули подарувати косметику або парфуми, є альтернатива — аромати для будинку, які створять затишков і неповторну атмосферу. Це може бути автоматичний освіжувач повітря, аромадифузор або аромалампа до якої можна підібрати ефірну олію виходячи з переваг того, кому дарують подарунок.

Приємних Вам покупок і подарунків!