Доглянуті ніжки до літа

Доглянуті ніжки до літа

Не за горами літні дні. На зміну теплому одягу прийдуть повітряні сукні, шорти та звичайно ж відкрите взуття, а це значить, що ніжки будуть максимально притягувати до себе увагу. Щоб до початку сезону бути максимально готовими, досить слідувати нехитрим рекомендаціям, тим більше, що сучасний ринок косметики надає широкий асортимент засобів по догляду за ногами.

З чого ж варто почати? Абсолютно всі косметичні процедури, будь то обличчя, тіло або волосся, починаються з очищення. Ось і для ніг не зайвим буде зробити ванночку, яка крім основної функції очищення буде ще і розслаблюючою. Для цього можна додати морську сіль або ароматну олію.

Щоб п'яточки були гладенькими та доглянутими, можна використовувати різні засоби та інструменти:

  • скраб — допоможе прибрати ороговілий шар, для цього на вологу шкіру нанесіть засіб та розподіліть легкими масажними рухами по поверхні стопи, залиште на кілька хвилин, а потім змийте теплою водою;
  • педикюрна маска — рецепт для ледачих, в цьому випадку Вам потрібно лише надіти маску-шкарпетки та почекати від 40-60 хвилин. Ефект буде не миттєвим, але дуже помітним через кілька днів;
  • тертки, пилки та пемза — незважаючи на новітні технології, ніхто не відміняв використання механічних засобів для видалення загрубілої шкіри та натоптишів;

  • педикюрний станок — інструмент, який вимагає досвіду та вправності, тому потрібно уважно ознайомитися з інструкцією по використанню.

Після проведених маніпуляцій, на шкіру стоп необхідно нанести пом'якшуючий, зволожуючий або живильний крем, а для більш глибокого зволоження можна скористатися маскою. На цьому етапі можна було б зупинитися, але не менш важливо, щоб і гомілки виглядали блискуче.

Від небажаної рослинності можна позбутися за допомогою крему для депіляції, воску або станка, який краще використовувати в парі з гелем для гоління. Після цього обов'язково нанесіть лосьйон або молочко, щоб зволожити та пом'якшити шкіру.

Педикюр не буде завершеним, якщо не привести в порядок нігті. За допомогою кусачок і пилочки надайте форму та покрийте лаком, що відповідає вашому настрою: яскравий, пастельний або нейтральний френч, що без зусиль можна створити навіть в домашніх умовах за допомогою трафаретів.

Ось тепер можна поставити крапку. Ваші ніжки готові підкорювати літо!