Перезавантаження або як зробити весняне прибирання із задоволенням

Перезавантаження або як зробити весняне прибирання із задоволенням

Останні березневі дні. Весна повністю вступила в свої права. Сонце радує теплом і тривалим днем. Саме час зайнятися прибиранням, щоб остаточно вийти із зимової сплячки. Сучасна побутова хімія значно спрощує роботу, але агресивні компоненти, що містяться в ній, негативно впливають на стан шкіри рук, тому не варто нехтувати рукавичками, що є чудовим захистом.

Напевно перше, що ми робимо з приходом нового сезону — міняємо гардероб. Зимові речі чистимо та перемо, а для профілактики від молі можна використовувати спеціальні саше, що містять натуральну олію лаванди. Зимове взуття теж не повинне відправлятися на зберігання без попередньої обробки. Його потрібно вичистити, вимити, якщо є така необхідність, висушити та добре обробити кремом для взуття, щоб шкіра не сохла і не втрачала свій первісний вигляд.

З взуттям та одягом розібралися, а тепер приступаємо до більш масштабної дії — прибирання будинку. Як правило, його починають зверху, обмітаючи пил і павутиння, протираючи плафони, дзеркала та вікна відповідними засобами.

Переходимо до м'яких меблів і килимового покриття. Їх можна вичистити за допомогою шампунів і різноманітних засобів, як вручну, так і за допомогою пилососа. Не залишаємо без уваги і дерев'яні поверхні, використовуючи поліроль, який запобігає розсиханню, наводить глянець та має антистатичні властивості, не даючи осідати пилу.

Кухня. Тут ми проводимо більшу частину часу за приготуванням смачної їжі та випічкою, збираємося за столом всією сім'єю. Головне в кухні — затишок, а без чистоти його не буде. Почнемо з плитки та кахлю, які ефективно очистять спреї та креми. Для догляду за побутовою технікою, щоб вона не виходила з ладу та служила довго, використовуйте спеціальні очисники, таблетки, рідини від накипу та поглиначі запаху.

Прибирання практично закінчено, залишився тільки санвузол. З чищенням і дезінфекцією унітазу чудово справляються гелі в пляшках зі спеціальними насадками, а зберегти свіжість допоможуть підвісні блоки та стікери. Ванну та душову кабіну від мильного та вапняного нальоту, бруду та цвілі легко відмити використовуючи широкий асортимент продукції нашого інтернет-магазину.

Завершальна стадія — миємо підлогу і будинок виблискує чистотою та свіжістю.

Після плідної праці приділіть увагу своїм рукам, зробіть маску та нанесіть живильний крем.