Майстер візажу - ваш помічник у світі краси

Майстер візажу - ваш помічник у світі краси

Зізнайтеся, зазвичай Ви вибираєте зробити макіяж самостійно, адже хто краще розбирається в стилі, знає відповідний тон рум’ян і помади, при цьому заощадити кошти. Може для повсякденного макіяжу так зійде, то для святкового або вечірнього, без візажиста не обійтися. Давайте розберемося чи так це?

Основне завдання візажиста, скорегувати недоліки і показати переваги. Підкреслити глибину очей, вигин брів або пухкість губ, при цьому виглядало природно і дорого завдання не з легких, але не для професіонала своєї справи. Адже майстер знає як приховати недоліки, домогтися ідеальної форми особи, які відтінки підходять вашому кольоротипу, і які текстури краще використовувати по типу шкіри. Також, за допомогою макіяжу можна перетвориться, спробувати щось нове.

У роботі використовують якісну, професійну косметику, яка відрізняється стійкістю. Саме тому радимо звернутися майстра перед важливою подією або заходом і не хвилюватися з приводу макіяжу. Приділіть увагу образу на фотосесії, адже камера фотоапарата набагато більш чутлива і помічає більше недоліків, на відміну від очей. Також, під блиском софітів, макіяж може потекти. Тому, потрібно вміло підкреслити глибину очей, тональна основа при цьому набагато щільніше і яскравіше виражений контуринг обличчя. Для запису по телефону - 0 (800) 50 51 13

  • Легкий макіяж - 100 грн
  • Денний макіяж - 200 грн.
  • Вечірній макіяж - 250 грн.
  • Весільний макіяж - 400 грн.

Любі жінки, не забувайте приділяти увагу собі і робити те, що приносить задоволення. Наприклад, похід до візажиста, просто так без приводу і настрій покращиться! Як каже, Боббі Браун «Я вірю, що всі жінки прекрасні без макіяжу. Але з макіяжем могутньо-прекрасні ». Для того, щоб ви завжди залишалися чудовими в будь-який час, магазин Шарм Beauty надає можливість втілити мрію в життя, а наш візажист підкреслить красу за мінімальними цінами і підбере косметику безкоштовно.

На сьогоднішній день дуже багато уваги акцентують на бровах. Тонкі, вугільні брови пішли в далеке минуле, а на першому місці натуральність. Це і не дивно адже брови - це обрамлення обличчя. Правильно підібрана форма і колір - це природна краса, радимо звернеться до майстра-бровісту. Якщо Ви не фанатка походів до майстрів і вибираєте робити все самостійно, рекомендуємо відвідати хоч один раз і підтримувати результат вдома.

Для запису по телефону - 0 (800) 50 51 13

  • Корекція брів - 80 грн.
  • Фарбування брів - 60 грн.
  • Корекція і фарбування брів професійною фарбою-120 грн.