Чи мають парфуми термін придатності?

Чи мають парфуми термін придатності?

Термін придатності парфумерії має істотне значення, хоча багато хто думає, що парфуми здатні зберігатися вічно. Вони навіть зберігають приємний аромат. Але користуватися простроченою ароматною продукцією — означає частково ризикувати здоров'ям. Ніхто не захищений від алергії, подразнення на шкірі та інших неприємностей. Далі розповімо як визначити свіжість продукту.

Запаковані парфуми зберігаються від 3 до 5 років

Перше і найголовніше питання — чи мають парфуми термін придатності взагалі? Зрозуміло, мають. Виробники вказують: парфумерія лишається свіжою від 36 місяців (тобто 3 років) до 60 (5 років) в залежності від умов зберігання.

Якщо термін придатності нерозпакованих парфумів перевищив вказаний на флаконі, виробник знімає з себе відповідальність. При неправильному зберіганні знижується стійкість туалетної води, парфумерні композиції змінюють свій характерний аромат. Незважаючи на те, що в цілому ароматна прострочена продукція безпечна, її споживчі властивості помітно знижуються, також вона може викликати алергію.

А от щоб замість оригіналу не стати вимушеним власником репліки — купуйте продукцію, підтверджену сертифікатом якості. Так ви гарантовано будете користуватися оригінальним і обов'язково свіжим продуктом. В асортименті магазину ШАРМ Beauty представлена тільки оригінальна парфумерія та косметика від офіційних представників і постачальників.

Вдалих вам покупок і ароматних відкриттів!